Algemene informatie

Openingstijden:
Ma Gesloten
Di 09:30-17:30
Wo 09:30-17:30
Do 09:30-17:30
Vr 09:30-20:00
Za 09:30-17:00

tel.nummer 0592-311710

Wij zijn aangesloten bij de 'Nederlandse Unie van Optiekbedrijven'. Dit biedt u ook een aantal voordelen;

 

Optiekbedrijven met diploma's

U wilt natuurlijk zeker weten dat uw ogen in goede handen zijn.

In Nederland is de situatie zo dat iedereen zich opticien mag noemen, zelfs wanneer deze mensen geen optiekdiploma hebben. De NUVO stelt als voorwaarde aan het lidmaatschap dat er gediplomeerd personeel aanwezig moet zijn. Met het NUVO-lidmaatschap heeft u de zekerheid dat onze medewerkers goed gekwalificeerd zijn.

 

Algemene Voorwaarden

NUVO-leden hanteren de Algemene Voorwaarden Optiekbedrijven. Deze voorwaarden zijn door de Consumentenbond en de NUVO gezamenlijk opgesteld.

De voorwaarden bieden u onder andere garanties in het betalingsverkeer en levering. Is een ondernemer geen NUVO-lid, maar verwijst hij wel naar de algemene voorwaarden optiekbedrijven, dan kan noch u, noch de ondernemer daar een beroep op doen. Ook de (nakomings)garanties van de NUVO die zijn opgenomen in de algemene voorwaarden gelden dan niet.

U kunt de Algemene Voorwaarden Optiekbedrijven opvragen bij optiekbedrijven die zijn aangesloten bij de NUVO, of u kunt ze hier downloaden.

 

De Geschillencommissie

Het is voor u een groot voordeel van de Algemene Leveringsvoorwaarden dat optiekbedrijven die NUVO-lid zijn, automatisch zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. Mocht u onverhoopt een klacht hebben en er met ons in goed overleg niet uitkomen, dan kunt u uw klacht indienen bij deze onafhankelijke commissie.

De Geschillencommissie
Postbus 90600
2509 LP  Den Haag

Telefoon: 070-3105310

Designed and powered by UniqCms - Zanfi Solutions